Een eerste kennismaking met  Psycho-coach

Sibylle Rooseboom

(Psycholoog/Gestalttherapeut/Coach/Creatief therapeut)

Goed dat je er bent! Dit is een eerste stap naar verandering!

Voor wie
Ben je uit balans? Weet je niet of je hoe  je je gevoel en verstand meer in evenwicht moet brengen? Zit je overvol? Loop je vast met je zelf of op meerdere levensgebieden? Wil je meer in contact met je gevoel en intuïtie komen? Heb je last van slapeloosheid of andere lichamelijke of psychische klachten? Het maakt niet uit wat je vraag of probleem is, soms kun je het even niet alleen. Leeftijd speelt daarbij geen rol. Binnen mijn praktijk begeleid ik volwassenen, pubers, jongeren en kinderen. In groepen, individueel, samen met je partner (partnerrelatietherapie) of als gezin.

Mijn werkwijze
Graag wil ik een ieder inspireren om op je gevoel en intuïtie te vertrouwen en je hart te volgen. Ik sluit aan bij  jou en jouw vragen,  in het hier en nu en ik geloof in jouw groeimogelijkheden. Mede vanuit deze benadering werk ik zelf als onafhankelijke psycholoog. Samen brengen we (oude) patronen en nieuwe doelen in kaart op verschillende (levens)gebieden. We bespreken welke vorm van begeleiding of ondersteuning het beste bij jou aansluit. Samen met jou stel ik dan een dynamisch ontwikkelingsplan op, waar we samen aan gaan werken. Gesprekken worden op unieke wijze gecombineerd met lichaamsgerichte en ervaringsgerichte oefeningen (w.o. mindfulness en emotioneel lichaamswerk).

Cursusaanbod
Daarnaast geef ik diverse cursussen.
1. ‘Stevig leren staan met beide benen op de grond voor volwassenen’ en de
2. ‘Ik ben oké-training voor (hoog)gevoelige kinderen en pubers.
en
 ‘wijze ouder training’. voor ouders.
3. Ook zal ik in de toekomst ouderintervisie gaan geven om ouders te leren vertrouwen op het vinden van eigen creatieve oplossingen om ontspannen te kunnen opvoeden.

Mijn balans
Ik zorg dat ik door bijscholing, intervisie en supervisie mijzelf blijf ontwikkelen in mijn persoonlijk intuïtief functioneren, in kennis en vaardigheden. Het is mijn kracht om vanuit mijn gevoel en intuïtie te werken. Als vrouw ben ik sterk in het verbinden van ratio en gevoel en sta ik stevig met beide benen op de grond. Hierin spreek ik zowel de mannentaal als ook de vrouwentaal. Met mijn gevoel prikkel en inspireer ik een ieder om tijd en ruimte voor zichzelf vrij te maken en zich bewuster met zichzelf en anderen te verbinden, zodat je dicht bij jezelf blijft. Dit doe ik vanuit bezieling.

Mijn praktijk
Mijn naam is Sibylle Rooseboom (over mijzelf). Ik heb meer dan twintig jaar gewerkt als zelfstandig gevestigd en gekwalificeerd eerstelijns GZ-psycholoog en gestalttherapie coach. Vanaf 2014 werk ik vanuit mijn praktijk als psycho-coach en richt ik mij o.m. op therapeutische begeleiding en coaching (particulier en voor bedrijven). Ook kan ik supervisie en werkbegeleiding bieden aan professionals. Mijn praktijk is aangesloten bij diverse erkende beroepsorganisaties. Cliënten komen zelf naar mijn praktijk of via verwijzers. Door een grote diversiteit aan deskundigheid, korte wachttijden en hoge kwaliteit van het zorgaanbod, is mijn praktijk uitgegroeid tot een geziene praktijk in Twente.

Contact
Heb je een vraag of wil je meer weten? Wil  je je hartsverhaal laten weten? Bel of e-mail mij. Het telefoonnummer is 074 – 24 24 450. Het e-mailadres is info@psycholooghengelo.nl. of meld je aan en vul een aanmeldingsformulier in.