Volwassenen

Ongeveer 20% van de mensen voelt meer, neemt meer waar, oftewel: is hooggevoelig. Vaak praten deze mensen er niet zo over en voelen zij zich anders. Als je dan bedenkt dat dus 1 op de 5 mensen meer veolt, zijn er dus meer mensen in jouw omgeving die ook meer voelen, net als jij.
Volwassenen hebben het vaak dichtgezet: Hooggevoelig, ik?! Welnee…, maar komen zichzelf tegen. Misschien loop je met vragen rond, begrijp je niet waarom het ene moment alles prima gaat en het volgende alles te veel is. Waarschijnlijk herken je jezelf dan wel in de kenmerken van hooggevoeligheid.

Veel mensen kunnen misschien nog niet zeggen ‘Ja, ik ben hooggevoelig’, maar herkennen zich misschien wel in een aantal lichamelijke klachten die het gevolg kunnen zijn van het over je gevoel heen gaan, te veel voelen, enz. Hoofdpijn, buikpijn, slecht slapen? Zo zijn er nog veel meer. Wij vertellen je graag wat je er aan kan doen. Praktisch bezig gaan met hooggevoeligheid, dat is ons idee. Bekijk wat wij daarin kunnen betekenen voor jou. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht, neem contact met ons op.